مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی برای 4 نفر

معرفی بهترین و جدیدترین های روز دنیا و ایران

سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۰۳

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی برای 4 نفر

۲ بازديد
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی با فر و آون توستر

از گذشته تا به امروز یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل عید نوروز، سبزی پلو با ماهی بوده که افراد زیادی این غذا را برای شب سال نو خود آماده می کنند. از آنجایی که در آستانه سال نو هستیم، در این مطلب می خواهیم طرز تهیه خوشمزه ترین سبزی پلو با ماهی عید برای 4 نفر را با استفاده از آون توستر به شما عزیزان آموزش دهیم. طبخ ماهی در توستر از محبوبیت زیادی برخوردار است چراکه در این روش حرارت به صورت مستقیم به ماهی رسیده و غذا کاملا مغز پخت و برشته می شود. پس اگر شما هم به دنبال یک دستور پخت دقیق برای پخت این غذا در شب عید نوروز هستید تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.

 

مواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی برای 4 نفر

  • برنج ۴ پیمانه
  • ماهی ۴ عدد
  • سبزی پلویی ۴۰۰ گرم
  • نمک ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه ماهی به اندازه کافی
  • پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • مغز لیمو عمانی خشک شده به دلخواه
  • پودر پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن نصف قاشق غذاخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یا مایع به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه

 

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

دستور پخت این غذا ممکن است به روش های مختلفی انجام شود اما ما در این آموزش به طرز تهیه سبزی پلو با ماهی به صورت مرحله به مرحله با بهترین روش خواهیم پرداخت. از جمله روش های پخت ماهی، در دستگاه آون توستر می باشد که می بایست در هنگام استفاده از این روش نکاتی را رعایت کرده تا پخت ماهی به خوبی صورت گیرد.

 

 آماده سازی سبزی پلو

در مرحله اول از پخت سبزی پلو با ماهی، ابتدا سبزی پلویی را که ترکیبی از شوید، جعفری، تره و گشنیز است را ریز خرد نمایید. برای خرد کردن سبزی می توانید از دستگاه خردکن استفاده نمایید تا در زمان بسیار کمی مقدار زیادی از سبزی خرد شده را تحویل بگیرید. بعد از خرد کردن سبزی، آن را تفت داده و سرخ نمایید سپس تابه را کنار گذاشته تا خنک شود. حال نوبت به پخت برنج می رسد؛ بعد از آبکش کردن برنج، کمی از آن را کف قابلمه ای ریخته و مقداری از سبزی را به آن اضافه می کنیم سپس کمی هل و دارچین را بر روی برنج و سبزی ریخته و همین ترتیب را تا اتمام مواد ادامه دهید.

در آخر هم کره را ورقه ورقه کرده و بر روی برنج قرار دهید و نصف لیوان آب دور قابلمه ریخته و درب قابلمه را قرار دهید. حرارت را در ابتدا زیاد کرده تا بخار در قابلمه بپیچد و بعد حرارت را روی متوسط قرار دهید تا برنج به خوبی پخته شود. بعد از گذشت از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شعله را خاموش نمایید چراکه زمان بیشتر موجب از بین رفتن سبزی پلو خواهد شد.

 

طرز تهیه ماهی در آون توستر

 

طرز تهیه ماهی در آون توستر

آون توستر یکی از لوازم برقی پر کاربرد در منزل است که با استفاده از آن می توان انواع غذاها را به راحتی طبخ نمود. برای تهیه سبزی پلو با ماهی در آون توستر ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد و درون ظرف بزرگی ریخته و آبلیموی تازه را به آن اضافه نمایید. مقداری فلفل دلمه‌‌ای را خرد کرده و به آن اضافه نمایید. ماهی را به زعفران دم کرده آغشته و بعد از گذشت 10 دقیقه آن را درون مواد پیاز و آبلیمو قرار دهید. مقداری نمک و فلفل بر روی آن پاشیده و درب ظرف را بگذارید. حال ماهی را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا بوی ماهی از بین برود. بعد از انجام کارهای گفته شده سینی توستر را با قلمو ومقداری روغن چرب کرده و ماهی را درون سینی فر قرار دهید، و سپس درون توستر بگذارید.

 

مزایای استفاده از آون توستر

یکی از مهم‌ترین مزایای پخت ماهی در توستر این است که با تنظیم حرارت و تایمر در این دستگاه، امکان پخت همزمان چندین غذا را برای شما فراهم می کند. بنابراین دیگر نیازی به سر زدن مداوم به غذا نیست. یکی از بهترین آون توسترهایی که طبخ غذا را به خوبی انجام می دهد، آون توستر داتیس مدل DT710 می باشد. با استفاده از ولوم هایی که در این دستگاه طراحی شده می توان درجه توستر را متناسب با نوع غذای خود تنظیم کنید. درون محفظه توستر المنت های حرارتی در قسمت بالا و پایین وجود دارد که موجب شده تا غذا به خوبی پخته شود. همچنین این دستگاه حاوی یک سینی گریل بوده که می توان ارتفاع آن را تنظیم کرده و غذاهای دلخواه خود را با کیفیت بالا درون آن طبخ کنید.

 

6 روش عالی برای از بین بردن بوی بد ماهی

 

6 روش عالی برای از بین بردن بوی بد ماهی

هنگام طبخ انواع فراورده های گوشتی از مهم ترین نکاتی که می بایست رعایت شود از بین بردن بوی بد آن است. اما بهترین روش برای رفع بوی بد ماهی در این غذا چیست؟

  • ماهی شسته شده را داخل آبلیموی تازه قرار دهید.
  • برای از بین بردن بوی بد ماهی، آن را با مخلوط پودر سیر، زرد چوبه و چند قطره روغن زیتون ترکیب نمایید.
  • روش دیگر برای بوزدایی ماهی، استفاده از نمک دریایی می باشد. بعد از اینکه ماهی را شستید سپس تمام قسمت های آن را نمک بپاشید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
  • شیر یکی از مواد غذایی برای رفع بوی بد ماهی می باشد که می بایست 1 ساعت قبل از پخت ماهی را درون شیر قرار دهید.
  • زنجبیل تازه همیشه عطر بوی خاصی به غذا می بخشد. این گیاه گرم و پرخاصیت برای بوزدایی انواع ماهی بسیار مفید است. تکه هایی از آن را درون ظرف ماهی قرار دهید.
  • استفاده از پیاز در پخت ماهی موجب رفع بوی بد ماهی، گوشت قرمز و مرغ می شود. برای این کار ابتدا پیاز‌ها را خرد کرده و به روغن داغ داخل ماهیتابه اضافه نمایید، سپس ماهی را در میان پیاز‌ها در ماهیتابه بگذارید اجازه دهید تا کاملا سرخ شود.

 

جمع بندی

در مطلب گفته شده از سایت انتخاب کلیک به آموزش مرحله به مرحله سبزی پلو با ماهی در آون توستر پرداختیم. یکی از مهم ترین مزیت های پخت ماهی در توستر، طبخ رژیمی این غذا می باشد می باشد. تنظیم تایمر و حرارت در توستر امکان پخت همزمان چندین غذا را برای شما فراهم می آورد و دیگر نیازی به سرکشی مداوم به غذا نمی باشد. از این رو دستگاه آون توستر یکی از کاربردی ترین لوازم برقی برای پخت و پز در منزل می باشد. در صورتی ک قصد خرید توستر را داشته باشید پیشنهاد می شودمطلب راهنمای خرید آون توستر | بهترین آون توستر ایرانی و خارجی را مطالعه نمایید.

 

دیدگاه شما
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.